BİNGÖL / KARLIOVA - Hacılar İlkokulu

E-Twinning Projemiz sona erdi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle Deprem Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz 3-A sınıfınıda Dilimizin Zenginliği etkinliği düzenlendi.

‘Emotional Canvas’ adlı E-twinning projemiz kabul aldı.

Eyl

Okulumuzda hayırseverlerin katkılarıyla öğrencilerimize lahmacun ve ayran dağıtıldı.

Haz

Okumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi.

Baharın gelmesiyle sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. 1., 2., 3., ve 4. sınıflar arasında yapılan turnuva büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamlandı. Öğrencilerin kendi sınıflarını yoğun bir şekilde destekledikleri turnuvanın galibi 4. sınıf öğrencilermiz oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Yarının büyükleri olacak öğrencilerimizle başarılı ve eğlenceli geçen eğitim öğretim yılının sonuna doğru öğrencilerle pasta etkinliği yapıldı.

2022-2023 eğitim öğretim döneminin sonuna yaklaşırken öğrencilerimizle farklı etkinlikler yapmaya devam ediyoruz.  Bugün de kıymetli öğretmenlerimizn katkılarıyla tüm öğrencilerimize yaş pasta ve meyve suyu ikram edildi.